неделя , 19 май 2024
Начало / Новини / SWISSCUT DECOMED HP-X

SWISSCUT DECOMED HP-X

SWISSCUT DECOMED HP-X Комбинира предимствата

Пчелите са трудолюбиви и интелигентни. В колектива те обединяват уменията си по такъв начин, че няколко задачи могат да бъдат изпълнени по един целенасочен и високоефективен начин едновременно. Това включват и най-новите висококачествени масла за рязане Swisscut Decomed HP-X. Използването на новата HSC добавъчна технология не само постига широкоспектърна  и висока производителност – Swisscut Decomed HP-X отговаря и на всички настоящи и предвидими бъдещи изисквания за технологична и професионална безопасност, особено в медицинските технологии.

До 30% повече ефективност

В сравнителни тестове, Swisscut Decomed HP-X постига до 30% по-висока производителност при идентични условия на процеса спрямо конвенционалните продукти. Животът на инструмента може да се удължи над средното ниво на употреба. В същото време загубата от изпарение (noack value) беше намалена наполовина. Това поддържа маслото за рязане вътре в машината, намалявайки значително разхода и увеличавайки безопасността.

СИЛНА ТЕХНОЛОГИЯ НА HSC
Комбинацията от високо рафинирани, ниско изпаряващи се базови масла с напълно новоразработен пакет от добавки води до много високо ниво на производителност. Технологията за високоскоростно рязане (HSC) на MOTOREX дава възможност на добавките, използвани при проектиране на маслото да развият техния ефект в комбинация помежду си  и за дълъг период от време. Маслото за рязане има високо ниво на отделяне на въздушните мехурчета, в следствие на което то има много ниско пенообразуващо действие. В същото време, Decomed HP-X намалява триенето и предпазва от корозия. Устойчиво е на окисление, което има положителен ефект върху стареенето на течността и удължава срока на експлоатация.

СПЕКТЪР ЗА ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ
Универсалното използване на най-новото поколение масло за рязане от MOTOREX се основава на много високото ниво на производителност на Decomed HP-X. Той е идеален за обработка на голямо разнообразие от материали като високолегирани стомани, титан, неръждаема стомана, неръждаеми стомани от неръждаема стомана, цветни метали и не оцветява алуминий или цветни метали.

СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО
Леката формулировка на Swisscut Decomed HP-X 10, 15 и 22 е без наличие на ароматни вещества, хлор, цинк и други нежелани вещества. Съставът отговаря на приложимите изисквания на REACH и на най-новите стандарти в медицинската индустрия. Човешката безопасност на най-високо ниво е стандарт в MOTOREX от много години.

ВИСОКА ПРОЦЕСНА БЕЗОПАСНОСТ
Благодарение на резервите с голяма мощност и многото предимства на Swisscut Decomed HP-X се постига много високо ниво на надеждност на процеса. Всички процеси могат да се извършват с едно и също масло за рязане. Високата точка на възпламеняване е друг силен аргумент в полза на Decomed HP-X, който увеличава безопасността още повече за работните смени без прекъсване.

Вижте повече тук: https://www.motorex.com/fileadmin/user_upload/Brochures/SWISSCUT_DECOLINE_DE.pdf

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори