вторник , 18 юни 2024
Начало / Новини / ЕМУЛСИЯ/БОРЬОЛ С SWISSCOOL 8000

ЕМУЛСИЯ/БОРЬОЛ С SWISSCOOL 8000

КВАНТОВ СКОК СЪС SWISSCOOL 8000
Металообработващата промишленост е изправена пред силен натиск да оптимизира процесите си, както може да удостовери Ханс-Георг Хюбнер, собственик и главен изпълнителен директор на W. Hübner GmbH в Люнебург в Северна Германия. Преминаването към  MOTOREX Swisscool 8000 отвори нови възможности за Hübner.

Като контрагент, компанията не само произвежда, но и разработва продукти по договор. Висококачествените, често сложни компоненти, които изгражда, са предимно съставени от алуминий, стомана и цветни метали. Наличието на подходящ флуид  за обработка е от ключово значение.

ЕМУЛСИЯ КАТО ФАКТОР НА ПРОЦЕСА
Проблемите с миризмата и зацапването на почти всички сплави накараха Хюбнер да разгледа по-отблизо флуида за обработка, който компанията използва. Когато се оказа невъзможно да се решат проблемите с продукта на предишния доставчик, MOTOREX беше призован като независим специалист по смазочно охлаждащите течности- емулсии. Анализът на ситуацията беше последван от лабораторни оценки и тестове с високопроизводителния MOTOREX Swisscool 8000. Резултатите възлизат на истински квантов скок.

Без компромиси
След като видя резултатите, ръководството на Хюбнер вече не искаше да приеме компромисите, присъщи на емулсията, която компанията използваше досега. Приемането на MOTOREX Swisscool 8000 с пионерската си полимерна технология доведе до следните подобрения:

 • – Масивно подобрена чистота на машината
  – Панели с ясно виждане на детайлите
  – По-малко остатъци от емулсия върху продукцията
  – Миризмите са елиминирани
  – Оптимален климат в цеха
  – Висока производителност с висококачествени продукти
  – Консумацията на течности намалява с до 40%
  – Елиминиране на петната
  В БЪДЕЩЕТО СЪС СКОРОСТ
  Семейният бизнес е основан през 1975 г. С понастоящем над 40 модерни машини с ЦПУ (средна възраст 4 години), производственият капацитет е приблизително 150 000 машинни часа годишно. Зад всичко, H.-G. Хюбнер, който представлява второто поколение на семейството си в бизнеса, поддържа информация за всичко и познава лично всички в завода. Той се подпомага от висококвалифициран генерален мениджър и над 100 динамични служители, чиято средна възраст е 36 години. 17-те учащи се на компанията също са източник на гордост. С целенасочена програма за подмладяване, насърчаване на таланта и дългосрочни връзки с клиентите, опитът на MOTOREX в смазването не е единственото нещо, което поддържа Hübner готови да се изправят пред бъдещето с неговите предизвикателства.

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори