петък , 12 юли 2024
Начало / Новини / MOTOREX ПОЛУЧИ НАГРАДАТА НА КТМ ЗА ОТЛИЧЕН ДОСТАВЧИК КЛАС А+

MOTOREX ПОЛУЧИ НАГРАДАТА НА КТМ ЗА ОТЛИЧЕН ДОСТАВЧИК КЛАС А+

  • MOTOREX получи КТМ печата на одобрение за силно партньорство
  • KTM и MOTOREX си сътрудничат тясно в областта на научните изследвания, разработките, първоначалното попълване на OEM(в завода ) и състезанията вече 15 години
    Производителят на мотоциклети KTM приключи оценката на качеството на своите партньори за 2017 година. Резултатът: MOTOREX повтаря успеха си от предходните години, като отново спечели „KTM Award Quality Excellence Award 2017“. Това означава, че специалистите по смазване запазват своя рейтинг като „доставчици A +“, отговарящи на най-взискателните стандарти на производителя на мотоциклети.

„MOTOREX  отново се гордее с “ A + Supplier „което е още едно впечатляващо потвърждение за тясната връзка между двете марки“, казва Роналд Кабела, директор на MOTOREX Powersports. „В продължение на 15 години MOTOREX и KTM работят ръка за ръка в областта на научните изследвания и развойната дейност, празнуват многобройни успехи в състезанията и доставят убедителни качествени продукти за своите клиенти, които отговарят на най-взискателните изисквания за качество“.

MOTOREX и KTM: Стандартните продукти се възползват от ноу-хау в състезанията

Близката връзка между MOTOREX и KTM възникна през 2003 година. Освен първоначалното смазване на всички стандартни мотоциклети, произведени в Матихофен, това сътрудничество включва и успешен ангажимент към моторния спорт. В офроуд състезанията и двете марки се втурват заедно от един успешен крайъгълен камък към следващия: при рали „Дакар“ и двете компании извадиха безпрецедентен низ от 16 победи от 2003 г. насам. След това има много заглавия в много различни серии на мотокрос. Само миналата година ездачът на KTM Тони Кайроли осигури трофея на Световното първенство в MXGP. На Световното първенство MX2 от 2016 и 2017 двама още KTM ездачи, Джефри Херлингс и Полс Джонас, също се насочиха към върха. В допълнение, MOTOREX подкрепя фабричния екип на KTM в MotoGP като технически партньор.

Този успешен ангажимент към състезанията също е от полза за клиентите. Отделите за научноизследователска и развойна дейност на двете компании използват ноу-хау, спечелено при екстремни условия, като го внедряват незабавно в редовните си продукти,които ползвате и Вие нашите клиенти.

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори