вторник , 18 юни 2024
Начало / Новини / MOTOREX и GASGAS подписаха стратегическо партньорство

MOTOREX и GASGAS подписаха стратегическо партньорство

Новото споразумение за сътрудничество включва първоначално заводско зареждане  на всички производени мотоциклети, както и съвместен ангажимент за спонсориране в  спортните изяви и реклама.

 

 

MOTOREX разширява позициите си на надежден OEM и партньор за моторните спортове за водещите световни производители на мотоциклети и състезателни екипи.
Велосипедите за производство на GASGAS започват да се възползват от смазочните материали MOTOREX веднага след като излязат от монтажната линия
GASGAS препоръчва висококачествените продукти от обширната продуктова гама MOTOLINE за грижата и поддръжката на моторите си
MOTOREX приема светлините на прожекторите като официален партньор за смазване на новите фабрични екипи на GASGAS в Световното първенство по мотокрос и други състезателни серии
Групата BUCHER-MOTOREX и производителят на мотоциклети GASGAS започват ново глобално стратегическо партньорство. Влязъл в сила незабавно, MOTOREX ще отговаря за първото попълване на всички производствени модели на испанския специалист по офроуд. Освен това отдавна установената швейцарска компания ще поеме отговорност  като официален партньор за смазване на двата нови фабрични отбора GASGAS в Световното първенство по мотокрос. MOTOREX ще подкрепя и всички други национални и международни състезателни дейности на GASGAS – от изпитания от ендуро до рали рейд.

Започвайки веднага, GASGAS ще разчита изключително на моторни и трансмисионни масла от Langenthal . След подписването на споразумение за съвместна дейност  през октомври 2019 г., най-големият европейски производител на мотоциклети KTM беше мажоритарен акционер в GASGAS.

Двамата партньори също ще започнат незабавно да събират своите силни страни и опит в моторните  спортове. Сезон 2020 на Световното първенство по мотокрос ще започне с GASGAS, като дебютира съвместно с MOTOREX, като се състезава в състезанието с два от собствените си фабрични екипи. Новият Standing Construct GASGAS Factory Racing Team ще се състезава в първокласния шампионатен клас MXGP с ездачи Глен Колдънхоф и Иво Монтичели. В категория MX2 екипът на DIGA Procross GASGAS Factory Juniors ще се състезава с младите талантливи пилоти Джеръми Сидоу и Саймън Лангенфелдър, които носят цветовете на GASGAS и MOTOREX. Испанският производител на мотоциклети също е представен в множество други състезателни дисциплини: пилотката  на фабриката Laia Sanz – която завърши тазгодишното рали Dakar като най-добрата състезателка за жени – се счита за  специалист по рали. Теди Блазусяк ще представлява GASGAS и MOTOREX на световното първенство по WESS Enduro. А в пробното световно първенство на FIM GASGAS има още известни имена Хорхе Казалес (FIM X-Trial World Championship) и Алберт Кабестани (FIM Trial-E World Cup). Двамата мотоциклетисти ще ползват предимствата на висококачествените смазочни материали от MOTOREX.

MOTOREX: Успешна история на моторните спортове със 126 титли на световния шампион до момента

Швейцарският производител на смазочни материали е една от най-успешните марки в международните моторни спортове днес. Състезавайки се с партньорите си, MOTOREX досега спечели 126 титли от световния шампион в различни категории – от мотокрос, суперкрос, ендуро и рали рейд до шосейни дисциплини като Moto2 и Moto3 в MotoGP сериите. Независимо от категорията, експертите от MOTOREX разработват иновативни високоефективни смазочни материали за най-висока производителност и максимална надеждност в собствената си лаборатория в Langenthal. Има отдавна установена традиция, която гарантира, че преносът на знания от бокса на моторния  спорт е от непосредствена полза за стандартните продукти на MOTOREX.

Тъй като компанията е основана през 1985 г., GASGAS Motos S.a. се превърна в един от водещите производители на мотоциклети в офроуд сектора. Каталунската марка в момента е представена на пет континента и в повече от 50 страни. Произходът на компанията се връща към изпитателни състезания – затова участието в моторния  спорт е част от нейната ДНК от самото начало. GASGAS отбеляза успехи и шампионски титли в национални и международни състезания по ендуро и рали и постигна световна слава, по-специално в резултат на спечелването на многобройни титли от световния шампион в дисциплината, изискваща изпитания.

Проверете

МОТОРЕКС_БУТИЛКА

MOTOREX ПРЕДСТАВИ НОВА 1-ЛИТЪР X-SHAPED БУТИЛКА

В Италия на изложението EICMA, MOTOREX представи наследника на 1-литровата си  бутилка, известна като „хобот …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори