сряда , 24 април 2024
Начало / Новини / ПЕРФЕКТНОТО ИЗГЛЕЖДА ТАКА

ПЕРФЕКТНОТО ИЗГЛЕЖДА ТАКА

борьолХидравличните машини и инструменти направиха революция в масовото производство на финните плътни части. За да поддържа процесите на обработка  по веригата да работят също толкова рационално и точно, Feinstanz AG със седалище в Rapperswil-Jona, Швейцария, зависи от продукта MOTOREX Swisscool 3000.

 

Там, където са нужни прецизно нарязани повърхности с висок дял на правите разрези, е време за финни заготовки  – специалност на международната компания Feinstanz AG. С най-новите хидравлични пресови преси Feinstanz произвежда сложни, прецизно фино заготвени и оформени части от различни материали в Швейцария. С работна сила от 70 души, компанията преработва около 3000 тона лентова стомана годишно – равна на половината от теглото на Айфеловата кула.

ВИСОКА ПРОДУКТИВНОСТ
Производствените партиди започват от около 40 000 броя и често достигат до милионите. Осем  преси, работещи при налягане от 100 до 700 тона, ефективно отрязват и образуват зъбни колела, лапи, шайби, притискащи плочи и много други детайли от лентова стомана до 14 милиметра дебелина. Постоянната висока точност и производителност на тази технология на обработка  е повече от удивителна.

БЕЗУПРЕЧЕН ЗАВЪРШЕК
Безупречното покритие винаги е част от перфектно финирана и оформена част и добавя значителна стойност. Feinstanz AG осигурява обработка на фино подредени и формовани части  по веригата до етапа на готовност за монтаж. Компанията притежава ценни възможности за шлайфане, хонинговане, рязане, изрязване, почистване  и термична обработка. Използването на правилната обработваща течност е ключов фактор за шлайфане и рязане в две повърхности.

НЕЖЕЛАНАТА  ПЯНА
Тъй като Feinstanz AG виждаше силно пенообразуване, ръководителят на производството реши да разгледа внимателно и критично използваната обработваща течност  до момента. Компанията нае MOTOREX като независим специалист по смазочните материали. След анализ на ситуацията бяха проведени тестове с високоефективния продукт  MOTOREX Swisscool 3000. Отличните резултати на иновационната емулсия и опростената работа се оказаха убедителен довод за приемане на продукта.

ПОЛИМЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ
С новаторската полимерна технология в MOTOREX Swisscool 3000, различните добавки работят заедно като екип. Комбинирането на различните им ползи, води до високо стабилна емулсия за различни процеси на рязане, както и при критични процеси на шлифоване. На Feinstanz AG, продукта борьол / емулсия  MOTOREX Swisscool 3000 показа следните убедителни подобрения:

– много слабо пенене
– добро промиване и по-малко изпускане на течност върху детайлите
– идеално повърхностна завършеност
– удължен експлоатационен живот благодарение на оптималната биостабилност
– изключителна защита срещу корозия
– отлична биосъвместимост с човека/безопасност
Feinstanz AG спечели място като търсен партньор в индустрията. Швейцарската компания акцентира върху възможностите си във всяка част, като се ангажира максимално с качество, перфектно съответствие на размерите и блестящ завършек.

 

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори