неделя , 19 май 2024
Начало / Новини / Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични и зъбни импланти. Ние разработихме този продукт, след като наблюдавахме необходимостта в сектора за обработка на медицински части. Нашите масла са най-добрите в индустрията за промишлена обработка,като  от своя страна се справихме с  необходимостта от високотехнологичен лубрикант при ултра финна обработка и постигане на на най-строгите критерии в това производство. Универсално приложимите висококачествени масла от Motorex са идеални за неръждаема стомана и високолегирани стомани, както и за титан, цветни метали и алуминий.

euroline-inc-motorex-swisscut-decomed-hp-x-feature-jan-2020-2
Производителност на базата на издръжливост на Motorex маслата(таблица1)

Нашата HSC технология позволява оптимизирани данни за рязане за всички видове материали, което води до по-кратко време на цикъла на обработка. С до 33% по-добри показатели в сравнение със стандартните масла за рязане, не е чудно, че нашите масла са предпочитани от изтъкнати компании за производство на медицински части в САЩ.

Вижте нашата диаграма за сравнителната обработка на медицинска стомана DIN 1.4109 с Swisscut DECOMED HP-X срещу стандартни режещи масла. (Въз основа на броя на произведените бройки.)

Медицинска степен Област на приложение.

Motorex SWISSCUT DECOMED HP-X

е уникално проектиран да отговаря на стандарта за тестване ISO 10993-5, който разполага с дадено масло за рязане с квалификацията „нецитотоксично“ в присъствието на телесни клетки.

Добрата физиологична съвместимост е централна точка за стандарта за тестване от този вид. Медицинските режещи масла са квалифицирани, според жизнеспособността на телесните клетки ако е над 70%. Swisscut DECOMED HP-X надхвърля и е отвъд стойността с над 80%. Това означава, че като цяло нашите масла са с по-висок клас и са по-добри за „нецитотоксичните“ свойства.

euroline-inc-motorex-swisscut-decomed-hp-x-feature-jan-2020-3euroline-inc-motorex-swisscut-decomed-hp-x-feature-jan-2020-4


Намаляване на загубата от изпаряване с 60% за максимална производителност

Нашите продукти от серията DECOLINE не съдържат хлор, цинк и други нежелани съставки. Висококачествената маслена база се комбинира с най-съвременните добавки, които водят до отлична съвместимост за работници, материали и машини.

Идеален за трудна обработка на критични алуминиеви сплави, титан, неръждаеми високолегирани стомани, както и цветни метали. Времето за цикъл може да бъде значително намалено и загубите от изпаряване се намаляват с до 60%. Тази оптимизация означава по-малко петрол, по-дълго време за използване и икономия на производствени разходи.

Проверете

МОТОРЕКС_БУТИЛКА

MOTOREX ПРЕДСТАВИ НОВА 1-ЛИТЪР X-SHAPED БУТИЛКА

В Италия на изложението EICMA, MOTOREX представи наследника на 1-литровата си  бутилка, известна като „хобот …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори