вторник , 18 юни 2024
Начало / Новини / SPINDLE LUBE HYPERCLEAN: По-чист от всякога благодарение на Плик в Кутия(Bag in Box)!

SPINDLE LUBE HYPERCLEAN: По-чист от всякога благодарение на Плик в Кутия(Bag in Box)!

SPINDLE LUBE HYPERCLEAN: ПО-ЧИСТ ОТ ВСЯКОГА , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЛИК В КУТИЯ!

 

motorex_Spindle_Lube_Hyperclean

MOTOREX постоянно се грижи за иновациите в опаковките за своите продукти и е първият доставчик на смазочни материали в Швейцария, който използва системата Bag-in-Box за своите флуиди.

ПРЕДИМСТВА В ПЛИК
Опаковките „Bag-in-Box“ предлагат широк спектър от ползи. Плика предоставя едно от най-важните неща. Той е зареден с продукт от специално конфигурирана машина, която не позволява достъп на абсолютно никакъв въздух. Това води до максимална чистота, защото съдържанието не влиза в контакт с околния въздух. Това предотвратява евентуалните ефекти на контакт между съдържанието и праховите частици, влажността или кислорода от околния въздух. Това носи особено специални качества за шпинделите ,изискващи  с клас на чистота 15/13/10 (ISO 4406). Нещо повече, плика, обвит с картон, никога не е изложен на директна светлина и разполага с вграден дозатор.

ПЕРФЕКТНО ОПАКОВАНО
5-литровият BiBs (плик в кутия) са идеална опаковъчна единица за смазочните масла на MOTOREX (налични в вискозитетите ISO VG 32, 46 и 68). Компактните размери и ниското тегло правят работата значително по-лесна. Тази интелигентна опаковка има следните предимства:

– Гарантира максимална чистота на съдържанието
– Минимални отпадъци
– Лесен за работа
– Вграден дозатор
– Сигурен и безопасен  транспорт чрез куриер или други методи
– Спестяващо пространство в склада и работното място(подредено)
– Висок поток на дозатора
– Отлични свойства след употреба (Кутията е сгъваема и рециклируема, празната торба се изхвърля в кошчето)
МАШИНИ ЗА ЛИНКОВИ ЛАБОРАТОРИИ
MOTOREX Spindle Lube Oils са микрофилтрирани хидравлични флуиди HLP-D (DIN 51 524 / T2). Тяхната гарантирана висока чистота ги прави идеални за смазване на лагери в моторни и високоскоростни шпиндели. Класът на чистота е определен на 15/13/10 съгласно стандарта ISO 4406. Тези специално разработени лубриканти на шпиндела имат изключителни свойства на детергент и дисперсант. Също така съдържат сложни съставки, намаляващи износването, и притежават съставки срещу екстремно високо налягане (EP) свойства, бързо освобождаване на въздуха и анти-пенене.

Имате ли въпроси за флуидите в новия пакет Bag-in-Box? Вашият партньор MOTOREX ще се радва да ви предостави допълнителна информация.

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори