сряда , 24 април 2024
Начало / Новини / MOTOREX ПРАЗНУВА СВОЯ ГОЛЯМ УСПЕХ В 2018 FIM ENDURO CHAMPIONSHIP

MOTOREX ПРАЗНУВА СВОЯ ГОЛЯМ УСПЕХ В 2018 FIM ENDURO CHAMPIONSHIP

Langenthal, Швейцария – Осмият и последен кръг от Световния шампионат на FIM Enduro през 2018 г. донесе още по-голям успех на  MOTOREX, като не по-малко от три титли от световното първенство попадат в отбори, подкрепени от широката гама от смазочни материали, продукти,които произвеждаме.

Преминавайки  в клас Ендуро 1 за 2018 г. и след като завърши шампионата за ендуро младши през 2017 г., Брад Фрийман много бързо влезе в  крак и  започне да печели. Резултатите от третото място във финалната серия във Финландия, бяха последвани от двукратна победа при runner-up на  кръга на  Испания. Третият кръг видя младия британец да спечели първата си победа в класацията, като започна поредица от победи, които в крайна сметка го отведоха до крайната победа и вземане на титлата на Световното първенство по ендуро 1 и невероятна втора позиция в цялостното класиране на EnduroGP на финала на сезона в Германия.

По-нататъшен успех за екипа на „MOTOREX“, подкрепил екипа на Costa Ligure Beta Boano Racing, дойде в категорията под 23-годишна възраст, където италианският Cavallo претендира за първата си международна титла, като стана шампион на Мондиал 2018 FIM Enduro Junior. Доминирайки в категорията „Junior „, Cavallo направи  девет победи и завърши извън топ 3 в само едно състезание през 2018.

Представителя на италианския екип на Jolly Enduro, Руй Барбоса подари на MOTOREX трета световна титла за 2018 г., като стана световен шампион за младежки в ендуро на FIM. Младия ездач от Чили е сила, която трябва да се вземе предвид в категорията 125cc на шампионата. Вземайки първата си победа в Естония, Руй продължи много силно и  завърши сезона с впечатляващите общо седем победи в 11 състезателни дни.

Алекс Салвини от Jolly Enduro Team също се радва на звезден сезон в състезанята от  Световно първенство по ендуро на борда на своята машина Husqvarna. Борбата за престижния Световен шампионат на Ендуро 2 до последния ден на надбягване в Германия, италианецът се сблъска с малък технически проблем, който го спря за да задържи титлата. Печелийки осем победи в класацията през сезона, Салвини се класира на трето място в Световния шампионат на FIM Enduro 2 за 2018 и на четвърто място в класацията на EnduroGP.

MOTOREX би искал да поздрави Брад Фрийман, Матео Кавалио, Руй Барбоса и Алекс Салвини, както и екипа на „Коста Лайре“ Beta Boano Racing и Jolly Enduro за тенхия принос в продължаване на позицията на MOTOREX като най-успешния производител на масло и смазочни материали в шампионатите по мотоциклетизъм.

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори