неделя , 3 декември 2023

Motorex PROWELD 264

От 23.50лв.

Произведено в Швейцария от Motorex Bucher Langenthal AG

Изчистване

Описание

PROWELD 264

 

Препарат за заваряване и лазерно рязане

 

Motorex Proweld 264 е антиполепващ спрей за заваряване, осигуряващ с помощта на тънък филм, отстраняването на  капките от заваръчния материал останали по детайла  и заваръчната горелка. След операцията по заваряване , филмът може да бъде лесно  отстранен с помощта на кърпа  напоена с вода, без да остави никакви следи. Биоразградимостта на този продукт е толкова висока, че водата използвана за почистването му , може безопасно да се изхвърля във водите на пречиствателни станции. Подходящ за всички съвременни методи на заваряване и лазерно рязане, които се използват за стомана, неръждаема стомана, алуминий и цветни метали. Той осигурява също така превъзходна защита на дюзите за рязане  от всякакъв вид, гарантирайки чисто рязане. Той защитава и струята и дюзите на газовата горелка MIG / MAG.

Приложение:
Използвайте пистолет за боядисване на боя, нанесете много фин слой MOTOREX PROWELD 264  върху работните повърхности и повърхността, която искате да защитите. За труднодостъпните места, като например вътрешността на тръбата, използвайте копие. Постоянното налягане на въздуха от 5 бара осигурява хомогенно фин аерозолен спрей, гарантиращ цялостно защитно покритие.
Диспенсерите за ръчна помпа не се препоръчват, тъй като ниското налягане на такива устройства не осигуряват малко количество финно покритие , необходимо за чиста повърхност.
Предимства:
– защитава от корозия
– негорим продукт
– без разтворители
– без силикон
– невъзпламенимо активно вещество
– изплаква без проблеми
– биоразградими
– без смолисти остатъци
– безпроблемно последващо третиране, като поцинковане, лакиране и др.
кратковременна защита от корозия

Опаковки :bio

Спрей-500мл
Течност – 5л,25л,60л,200л

Допълнителна информация

Опаковка:

500мл, 5л, 25л, 53л, 176л

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Motorex PROWELD 264“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори