неделя , 19 май 2024

Lindner – Austria

Описание

Lindner става „зелен“ с Motorex Magnum UX 550

 

Австрийската компания Lindner успешно произвежда трактори повече от 70 години. Семейната компания убеждава своите клиенти  с иновативни технологии, като например първия безстепенен стандартен трактор с четириколесно управление. Човекът, независимо дали зад волана на трактора или като служител на компанията, е във фокуса на вниманието и. В търсенето на смазочно охлаждаща течност, която е особено щадяща и безопасна  за хората, Lindner се свърза с  Motorex и със Swisscool Magnum UX 550,  и премина директно на зелено. Тракторите, транспортьорите и общинските превозни средства на Lindner винаги са използвани в провинцията или в други населени места. Устойчивостта в компанията е
следователно с висок приоритет, което важи също и в производството.
В търсене на алтернативи Lindner проектира и произвежда своите превозни средства и оборудване в производствените халета в Kundl в Австрийския Тирол. Прецизната обработка на модерни многоосни CNC обработващи центри е важна част от вътрешното производство на компанията. Тъй като използваната преди това охлаждаща смазка само частично отговаряше на изискванията за съвместимост с човека, производителят на трактори потърси алтернативи и ги намери с Motorex.

Убедителни резултати от теста !

 

След анализ на ситуацията от експерти на Motorex, една машина беше напълнена с водосмесима охлаждаща течност  Motorex Swisscool Magnum UX 550 за тестване. След 1 месец тестване ,добрите резултати от машинната обработка и високото ниво на човешка съвместимост наклониха везните в полза на прехвърлянето на цялото производство към Motorex.
Motorex Swisscool Magnum UX 550 убеждава с:
• Висока съвместимост с хората и специално с кожата на операторите
• Липсата на неприятни миризми
• Много висока производителност при металорязане
• Висок капацитет на отмиване и чисти машини
• Отлична защита от корозия
• Дългосрочна биостабилност
• Съответствие с действащото законодателство (TRGS 611) за безопасност към операторите

Глобалното решение създава добавена стойност

Възприемайки холистичен подход, Motorex не само предостави перфектно съобразен продукт с производството, но също и цялостно решение с добавена стойност като технически консултации и услуги като (лабораторен анализ, дистанционна диагностика и др.). Истински скок напред, който пасва перфектно на иновативно ориентираното и безопасно за  към хората и природата отношение на австрийската компания.

Кога искате да оптимизирате производствените си процеси?

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори