петък , 12 юли 2024

CONTACT FX 180

Произведено в Швейцария от MOTOREX AG

 

Вземи ценова оферта на office@motorex.bg или тел.0876 582 573

Описание

Формовъчно масло

 

 

CONTACT FX 180

 

SWISSFORMING CONTACT FX 180 е високоефективно смазващо и образуващо смазващ слой. Внимателно координираните добавки имат положителен ефект за подобряване на ефективността на триене при плъзгане. Това е ефективен начин за предотвратяване на студено заваряване и натрупване на отпадъци по краищата на детайлите. SWISSFORMING CONTACT FX 180 не съдържа хлор и тежки метали.

Приложение:

SWISSFORMING CONTACT FX 180 може да се използва за най-трудните индивидуални и комбинирани операции на обработка, като дълбоко изтегляне, изглаждане, оформяне, щамповане, пресоване, щанцоване, фино заготовка и екструдиране.

Предимства:

 • – висока температурна стабилност
 • – лесно се отстранява, дори и след дълго съхранение
  – няма лепкави отлагания
  – подходящ за всички видове материали
  – работи при  дебелина на материала от до 10 мм
  – намаляване на производствените разходи
  – много добра защита от износване на инструмента

Приложение:

SWISSFORMING CONTACT FX 180 е лесно да се приложи автоматично или ръчно, например с използване на филцови подложки, валяци и спрей устройства и се изискват само малки количества. Той осигурява много добра временна защита от корозия. Оформените метални части, произведени с SWISSFORMING CONTACT FX 180, могат да бъдат обезмаслени старателно с помощта на органични разтворители или почистващи препарати на водна основа.

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори