сряда , 24 април 2024

Motorex OEKOSYNT HFDU

Произведено в Швейцария от Motorex Bucher Langenthal AG

Описание

OEKOSYNT HFDU

 

Пожароустойчиво промишлено и хидравлично масло

Пълна синтетика без наличие на  минерално масло и вода. Синтетичните естери и специално подбраните  добавки гарантират екстремно надеждно смазване през целия период на употреба и не произвеждат отровни изпарения и неприятен мирис дори при горене.

Приложение: Подходящи за всички обичайни хидравлични системи които се използват и по-специално, където условията на околната среда са с  по-висок риск от експлозия или пожар при течове (например при изграждането на тунели).С цел да извлекат максимални ползи от високата производителност на Motorex OEKOSYNT HFDU, то трябва да работи с температура в  постоянен обхват до +70 ° C. Кратки температурните пикове до +90 ° C, са допустими.

Предимства :
– пожароустойчиво
– бързо биоразградимо
– изключително добри характеристики вискозитет/температура
– отлична защита от корозия и износване
– добри характеристики на високо налягане
– висока устойчивост на стареене и оксидация
Съвместимост с уплътнения и боя:  HFDU флуида е съвместим с боядисани покрития,еластомери и уплътнения използвани основно за минерални масла , в това число NBR, Viton, Teflon и Silicone. Не се препоръчва за натурална гума,неопрен,етилен-пропилен, бутил и изопрен.
Моля обърнете се към нас за съдействие при смяна от конвенционален тип хидравлично масло към HFDU ,както и за мониторинг на маслото по време на употреба.
Спецификация: ISO VG 46, VDMA 24317 (HFDU), ISO 12922 (L-HFDU)
Опакаовка: 60л, 200лbio

Допълнителна информация

Опаковка:

59л, 196л

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори