сряда , 24 април 2024
Начало / Новини / ТОЧНО НАВРЕМЕ ЗА ЛЕТНИТЕ ПЪТЕШЕСТВИЯ

ТОЧНО НАВРЕМЕ ЗА ЛЕТНИТЕ ПЪТЕШЕСТВИЯ

ТОЧНО НАВРЕМЕ ЗА ЛЕТНИТЕ ПЪТЕШЕСТВИЯ : MOTOREX CHAIN LUBE ADVENTURE

 

– Намалява износването и създава устойчив на натиск и полепващ смазващ филм
– Тестван при О-пръстени и Х-пръстени ,смазката е водоустойчива и специално пригодена за изискванията на „Пътуващите Динозаври“
– Моторният авантюрист Линдън Поскит се възползва от предимствата на MOTOREX CHAINLUBE ADVENTURE на своето световно турне за мотоциклети

На INTERMOT 2018 в Кьолн CHAINLUBE ADVENTURE отпразнува световната си премиера. Този продукт е проектиран специално, за да отговори на изискванията на съвременните  спортни мотоциклети. Сега MOTOREX предлага своя лубрикант за веригата с добавен PTFE(Тефлон) точно навреме за началото на ваканционния сезон в удобна 500мл. Новият MOTOREX CHAINLUBE ADVENTURE вече е дал на мотоциклетиста приключенец Линдън Поскит безценна услуга: по време на пътуването си по света, посланикът на марката MOTOREX се радва на многото предимства, които може да предложи висококачествената верижна смазка.

MOTOREX винаги е усещал пулса на мотористите, за да се увери, че остава в крак с времето и е наясно с нуждите им и техните машини. Идеалният пример за това е идеалното смазочно масло за вериги за ендуро и приключенски мотори. Тези мотори са истински многофункционални инструменти, които все повече се оборудват с верижно задвижване и се използват за езда както в градските райони, по селските пътища и по магистралите. В допълнение, много ентусиазирани мотоциклетисти използват тези любимци за дълги и в някои случаи авантюристични пътувания, които често ги отвеждат далеч от асфалтираните пътища. Особено при тези разходки ездачите се изправят пред предизвикателството да вземат с тях всичко, от което се нуждаят, като същевременно гарантират, че тежестта се намалява колкото е възможно повече. MOTOREX взима това предвид с CHAINLUBE ADVENTURE.

Веднъж приложен, този спрей ще осигури надеждно смазване за изключително дълъг период от време. Той създава смазващ филм, който е водоустойчив и проектиран да издържа на високо налягане, което прави този верижен лубрикант идеално подходящ за разходки през предизвикателен терен. MOTOREX CHAIN ​​LUBE е силно полепващ, но в същото време намалява натрупването на мръсотия. Тя е издръжлива, устойчива на излитане и може да се справи дори с най-неблагоприятните метеорологични условия, като дъжд и влага. Тя показва силните си страни, както  на бързите участъци от магистралата, когато пътува до мястото за срещи, така  и по-късно при следващото офроуд приключение. Дори когато пътищата станат по-тежки и по-предизвикателни, MOTOREX CHAIN ​​LUBE ADVENTURE с добавен PTFE(Тефлон) отговаря на най-тежките изисквания и създава увереност, като осигурява отлично смазване и гарантира, че веригата продължава да работи гладко, като същевременно поддържа минималното и износване. Новият лубрикант се справя с пътувания по неравен терен, като например с лекота се движи по пътеки, пресичащи полета и гори. Формулата е предназначена за предотвратяване натрупването на прах и мръсотия и по този начин предпазва веригата и зъбните колела от прекомерно износване.

Мотоциклетистът с приключенски приключения Lyndon Poskitt се наслаждава на предимствата на MOTOREX CHAINLUBE ADVENTURE, докато пътува по целия свят. Той се доверява  изцяло на многобройните предимства на новата MOTOREX CHAINLUBE ADVENTURE по време на тест за издръжливост от много специален вид. Британецът, който през 2017 и 2018 г. заема второ място два пъти поред в ралито на Дакар, състезаващ се в класа Мото Малс  KTM 450 в цветовете на MOTOREX, тества новото смазочно масло за веригата  карайки  по света. Наскоро дде интервю и каза радвайки се : ”MOTOREX CHAINLUBE ADVENTURE ми даде изключително ценна подкрепа по време на пътуванията ми – при всякакви климатични условия. Със своята устойчива на износване и устойчива формула, това е идеалното смазочно масло за всеки ездач.

Предимства на продукта: MOTOREX CHAIN ​​LUBE ADVENTURE

Бяла смазка за вериги, разработена специално за изискванията на съвременните двойно използани спортни мотоциклети
Тествани са О-пръстен и Х-пръстен
Водоустойчив, изключително лепилен смазващ филм
Устойчиви на високо налягане и изхвърляне
Ефект на намаляване на износването
Ниска адхезия на мръсотия

 

Опитайте го и няма да сгрешите !

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори