сряда , 24 април 2024
Начало / Профил

Профил

Ние всички имаме еднакви  цели – нашите 10 ръководни принципa

Ние – всички, които работим в Motorex – държим съдбата на нашата компания в нашите ръце. Десетте водещи принципи на Motorex ще бъдат  винаги с нас, тъй като ние продължаваме нашата работа и в бъдеще:

1.Характерът на компанията Искаме да ви предложим персонално обслужване, придружено с учтивост и ангажираност. Това да е уникално – точно като Motorex!
2.Запазване нашата независимост Ние сме горди, че сме независим швейцарски семеен бизнес със силни позиции, които са били установени с течение на времето. Визията на основоположното ни поколение живее и днес. Ние сме отдадени да сме независима компания с наши собствени, оригинални идеи.
3.Истинност и доверие Връзката, която нашите служители имат помежду си и с нашите клиенти, доставчици и всички други бизнес контакти е открита и честна.
4.Клиентът е нашият работодател Нашият клиент е в центъра на всичко, което мислим и правим. Ние създаваме ползи за нашите клиенти с качествени продукти – „произведени в Швейцария“ в Langenthal – и добро обслужване. Ние искаме да бъдем компетентен партньор и да намерим необходимите решения, когато това е възможно.
5.Лидерство в бизнеса Ние всъщност правим това, което искаме другите да правят и почтеността е средството за поддържане на добрата ни репутация. Нашите служители действат професионално и поемат отговорност за това, което те са направили. Жалби и проблеми се обсъждат открито и се разрешават бързо.
6.Показване на лидерство Ние не искаме да почиваме на лаврите си, защото знаем, че можем да се справяме още по-добре. Ние се стремим да постигнем дългосрочен, солиден растеж. Нашата група от компании е привлекателна именно заради успехите си и по този начин е надеждна както за служителите си, така и за бизнес партньорите си.
7.Насърчаване на иновациите и творчеството Ние сме винаги готови да се възползваме от възможността да се открият нови решения или продукти. Ние насърчаваме креативността сред нашите служители и нашите нововъведения ще продължат да ви изненадват.
8.Действаме по социално отговорен начин Като член на глобалното общество, ние приемаме нашата социална отговорност сериозно. Нашата група от компании се фокусира върху приходите, така ,че да можем да реинвестираме за постигане на устойчиво развитие на бизнеса и запазване на заетостта.
9.Заинтересованост към околната среда Ние насърчаваме либерална икономическа среда и подкрепа на демократична система на управление. Това е важно за нас, за да се защити околната среда и ние се придържаме към нашата политика на Motorex за околната среда.
10.В обобщение Ние всички работим за една добра компания и сме горди с това!
x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори