сряда , 24 април 2024
Начало / Новини / Изключителния успех в Rallye DAKAR на Lyndon Poskitt с MOTOREX KTM

Изключителния успех в Rallye DAKAR на Lyndon Poskitt с MOTOREX KTM

 

15871926_1263233773742088_5955219108445484622_n

Да се състезаваш в „Мalle Moto“ клас на Рали Дакар означава да се срещнеш с много особено предизвикателство, а именно да се справиш с конкуренцията, без подкрепата на сервизен екип . Всички ремонти и техническо обслужване трябва да се извършват от самите състезатели. Очевидно е, че е просто нещо за Линдън , който  пътува по света, тъй като от 2014 година е без прекъсване върху  своя KTM 690 Rally и е разчитал винаги  на собствените си знания и възможности през цялото това време, както и на Motorex  Продукти за мотори . По време на пътуванията си, бившия инженер на  самолети участва в колкото се може повече офроуд състезания, които той може да посети по време на проекта си  наречен „Races2Places“. Сега, той е коронясан за това начинание, като почти спечели вкласа си на Rallye Дакар 2017, което ще остане в историята като един от най-трудните Dakars на всички времена.

„Това беше най-бруталното нещо, което някога съм правил“, каза  38-годишния мотоциклетен авантюрист признавайки.  От 2 януари до 14-ти, на рали  с общо разстояние от над 8800 километра , по целия път между Асунсион в Парагвай и Буенос Айрес в Аржентина. „И ние преживяхме всичко, което можем да си представите: от жега и ледено студено време, през пясък и кал, лед и сняг, етапи по повече от 950 километра! Никога през живота си не съм се падал толкова често! „Но смелия  британец оцеля през всички тези изпитания само с леки наранявания,  както своя мотор , и с нокти и зъби си пропави пътя  към сензационното второ място  сред общо дванадесет“ Мalle Moto „ездачи, които го стигнаха до финалната линия. Като цяло, Poskitt е на  39-то в място  от първоначално започналите  167 състезатели.

„Ние сме много щастливи“, коментира Еди Фишер, изпълнителен директор на  Motorex. „В края на краищата, този резултат не е само доказателство за изключителните възможности и  сили на Линдън, но и по същество на Motorex смазочн
ите материали, дори и при най-суровите условия. Аз не мога да си пожелая
по-хубав подарък за отбелязване на 100 години от рождението на Motorex. „

Проверете

Машинна обработка на медицински части с Motorex Swisscut DECOMED HP-X с HSC-технология

Motorex DECOMED HP-X е директно масло за рязане, което е разработено специално за производството на ортопедични …

x
Този уеб сайт използва бисквитки. Повече информация. Затвори